Balhantering i världsklass!

2016-11-03

 

Vi har utökat sortimentet med robusta och välbyggda maskiner för balhantering från Hustler Equipment! 

 

Den Nya Zeeländska familjeföretaget Hustler Equipment konstruerar och tillverkar maskiner för balhantering i världsklass. Maskinerna är väl anpassade för svenskt klimat och har flera inovativa lösningar för att din balhantering ska bli enkel och effektiv. 

Första leveransen har nu ankommit oss på Håkanssons och ni kan se maskiner på båda våra anläggningar. Initialt har vi 4 st olika maskiner/redskap från Hurricane hemma: 

 

Chainlesss 2000 är en kedjelös balrivare för rundbalar och fyrkantsbalar.  Oavsett vilken typ av balar du har hanterar Hustler dem snabbare och mer effektivt än något annat fabrikat på marknaden. Konstruktionen kräver ett minimalt underhåll för att du ska kunna arbeta utan avbrott.

 

Du har full kontroll på utfodringen. På balen, på foderbordet och på lastningen. Med Chainless 2000 

slipper du långdragen väntan på att hårt pressade balar ska rullas upp.

 

Hustlers unika 3-1-rotationsteknik fördelar balen effektivt och gör fodret mer aptitligt för boskapen och ger minskat foderspill.

 

 

Hurricane

 

 

Den ultimata 2-i-1maskinen för utfodring och halmströ av boskap inomhus. Hantera både fyrkants- och rundbalar med den kedjelösa Hurricane –kombinationen av balupprullare och halmströare i en och samma maskin. 

Hurricane kompletterar din Chainless 2000 och förvanlar din balupprullare till en effektiv halmströare på under en minut!

Halmströaren sprider rundbalar upp till 8 meter  och fyrkantsbalar upp till 10 meter. Med sin unika kastbåge minskar hurricane dammspridning och risken att skada djur och inredning.

 

Maskinen kräver endast en traktor för alla moment. Allt styrs inifrån hytten.

 

Du kan när som komplettera din befintliga Chainless 2000 med en Hurricane. 

 

 

 

CRX SOFTHANDS  är en prisvärd balklämma för dig som hanterar 50-1000 balar per år. Balgripen är framtagen i samarbete med kvalitetsmedvetna entreprenörer och den handformade designen på griparmarna är speciellt framtagen för inplastade balar. Som tillbehör finns de patenterade utjämningsventilen som ger dig exakt kontroll utan att du skadar intilliggande balar.

 

 

 

SL360X 

Om du söker den enklaste och snabbaste traktordrivna rundbals-upprullaren är Hustlers SLX-modeller den perfekta lösningen. Du behöver dessutom bara en traktor för alla moment.

 

SL360X är utrustad med de kraftigaste kedjorna på marknaden och balkarna i medbringaren är 4- 5 gånger så vridstyva som närmsta konkurrent.

 

Med den unika, patenterade kopplingen Snaplox auto connect/disconnect slipper du dra i rep och kan glömma krossade rutor och påfrestningar för ryggen.

 

Utfordring kan ske åt båda håll och om balen läggs i åt "fel håll" kan upprullaren kopplas från båda hållen för att man på så sätt ska få rätt rotationsrikting på balen. Med den hela botten kan även annan typ av foder än stråbalars pridas.

 

Perfekt maskin för stödfodring av vilt! 

 

 

 

 

 

Läs mer på Hustlers hemsida här och välkommen in till oss på Håkanssons för vidare information och demo!