Vi söker personal!

2019-03-27

 

Vill du arbeta med orange kvalitet?

Vi söker personal till vår verkstad och butik i Växjö.

Butik/reservdelar/verkstad

Vi söker en säljande butiks- och reservdelsmedarbetare. Tjänsten innefattar försäljning i vår butik samt service/felsökning av småmaskiner. Främst handlar det om maskiner ur Stihls sortiment av motorsågar, röjsågar, gräsklippare m.m. Arbetet kräver datorvana och ett tekniskt intresse.

Verkstad

Vi söker reparatör/servicetekniker. Tjänsten innebär omväxlande arbete som innefattar leveransservice, påbyggnad, anpassning av nya maskiner och felsökning, service och reparation av såväl nya som äldre maskiner. Arbetet sker både ute i fält och inne i vår verkstad.

Du har erfarenhet av reparation och lantbruk/entreprenad och kunskaper inom hydraulik, mekanik och el.  Vi söker dig som kan arbeta självständigt och bidra till vårt serviceteam. Arbetet kräver datorvana och B-körkort.   

 

Ansökan med CV skickas till: info@hmab.nu

 

Båda tjänsterna är på heltid och urval sker löpande.

 

För vidare information om tjänsterna kontakta: Sven-Eric Nilson 0470-144 80

 

Håkanssons Maskinaffär AB är ett familjeägt företag med en snart hundraårig verksamhet. Vi säljer maskiner för jordbruk entreprenad och fastighetsförvaltning från våra anläggningar i Växjö och Ljungby. Vårt huvudmärke är Kubota och vi säljer traktorer, grävmaskiner, grönytemaskiner och jordbruksmaskiner med tillbehör och redskap.  Vårt ursprung är jordbruk men växer stadigt inom entreprenad och grönyta. Vi är totalt 12 medarbetare och söker nu fler kollegor